Veelgestelde vragen

Global Curl kapsalon

Naast Global Curl heeft de vrouw achter Global Curl – Charlene Haga – ook een kapsalon. Dit is Hairforce 1 in Gennep. Een aantal uur per week is zij werkzaam in de salon in Gennep en kun je dus ook jouw Global Curl behandeling rechtstreeks bij haar boeken.

Uiteraard zijn ook alle medewerkers bij Hairforce 1 Global Curl specialist en kun je ook bij hen terecht voor een behandeling.

Via Salonlocator vind je snel de dichtstbijzijnde Global Curl salon. Alle kapsalons die een cursus bij Global Curl hebben gevolgd zijn vermeld in onze Salonlocator.

Er bestaan best wat kniptechnieken speciaal voor krullen, dus ook specialistische krullenkappers (met name afro kappers). Global Curl specialiseert zich op de meer Europese krul (dus niet zozeer afro) en bevat bovendien veel meer dan alleen een kniptechniek. Global Curl omvat een totaalconcept met bijbehorend behandelplan, waardoor er voor iedere klant een specifiek plan wordt gemaakt om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen komen. Met Global Curl wordt er per soort krul en de conditie van de krul op een speciale manier gewassen, geknipt en gedroogd en ben je verzekerd van optimale styling en nóg belangrijker; optimale verzorging van krullend haar!