Veelgestelde vragen

Global Curl behandeling

Waar een hairstylist normaal gesproken gemiddeld een half uur nodig heeft voor een vers geknipte coupe, duurt een Global Curl knipbehandeling al gauw een uur. Dit komt doordat de hairstylist elke krul/lok apart beoordeelt en moet knippen. De volledige behandeling inclusief wassen, verzorging en drogen duurt al gauw 1,5 uur in totaal.

Global Curl adviseert bij korte krullen coupes maximaal 3 maanden te wachten tot de volgende knipbehandeling. Voor lange krullen geldt maximaal 4 maanden. Met de Global Curl kniptechnieken blijven je krullen een tijd mooi in model, dus het is in principe niet nodig om je krullen vaker dan dat te laten knippen.

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het Global Curl concept is de verzorging van het haar. Met de Global Curl herstel treatment (of ‘emergency treatment’) wordt het beschadigde, droge haar weer hersteld/gevoed en wordt de proteïne- en vochtspiegel hersteld. De behandeling duurt ca. 30 minuten en Global Curl adviseert om dit eens per 2 maanden uit te voeren.

Om de Global Curl technieken optimaal te laten werken, hebben wij in navolging van ons cursusaanbod een unieke, eigen productlijn ontwikkeld. Deze productlijn is 100% CG en ECO proof. Daarnaast zijn de ingrediënten van onze producten bijna geheel van natuurlijke oorsprong. Op deze manier worden je krullen gevoed, hersteld en maximaal gedefinieerd!