Actueel

Perfecte reisgenoot voor Prachtige Krullen

Ontdek de Nieuwe Global Curl Travelkit: Jouw Perfecte Reisgenoot voor Prachtige Krullen

Of je nu op vakantie gaat naar een zonnige bestemming of een weekendje weg plant, je wilt er altijd op je best uitzien. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe Global Curl Travelkit! Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om je krullen te verzorgen en te stylen, waar je ook bent.

 

Wat zit er in de Travelkit?

             1.          Duurzame Toilettas

Onze travelkit wordt geleverd in een stijlvolle en duurzame toilettas, perfect om al je haarproducten netjes te organiseren tijdens je reizen.

             2.         Moisture Shampoo

Een milde en hydraterende shampoo die je krullen grondig reinigt zonder ze uit te drogen.

             3.         Moisture Conditioner

Onze voedende conditioner maakt je haar zacht, handelbaar en vol glans, zodat je krullen er altijd gezond uitzien.

             4.         Moisture Leave-in Spray

Deze handige leave-in spray hydrateert en ontwart je haar, waardoor het gemakkelijk te stylen is en je krullen de hele dag door veerkrachtig blijven. Tip: Ideaal om in de ochtend te refreshen.

             5.          Defining Gel

Geef je krullen definitie en veerkracht met onze defining gel. Perfect voor het creëren van strakke, veerkrachtige krullen die de hele dag meegaan.

             6.          Denman Brush

Onmisbaar voor elke curly girl: de Denman Brush. Deze borstel helpt je bij het stylen van je krullen, waardoor je moeiteloos volume en definitie kunt creëren.

 

Waarom kiezen voor de Global Curl Travelkit?

             •            Compact en Handig: Alle producten zijn verpakt in reisvriendelijke formaten, zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen in je handbagage.

             •            Duurzaam: Onze toilettas is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, zodat je hem keer op keer kunt gebruiken.

             •            Alles-in-één Oplossing: Met deze kit heb je alles wat je nodig hebt om je krullen te verzorgen en te stylen, waar je ook bent.

 

Perfect voor Op Vakantie

Geen gedoe meer met het overgieten van producten in kleine flesjes of het zoeken naar geschikte haarverzorging op je bestemming. Met de Global Curl Travelkit heb je altijd je vertrouwde producten bij de hand. Zo kun je volop genieten van je vakantie, wetende dat je krullen in topconditie blijven.

Ontdek de nieuwe Global Curl Travelkit en geef je krullen de zorg die ze verdienen, waar je avonturen je ook brengen!

 

Prijs €59,95      Bestel hem hier;