Actueel

Mandy Haarstyliste - 'Salon in the spotlight'

Onze gespecialiseerde krullensalon is gevestigd in het plaatsje Oudenbosch Noord-Brabant. Hier zijn wij werkzaam met een team van 3 enthousiaste krullenstylisten. 

In onze salon werken wij graag met meerdere krullenkniptechnieken maar anders dan bij de meeste knipbeurten – waarbij je haar eerst wordt gewassen en vervolgens ‘nat’ wordt geknipt – wordt bij de ''Global Curl techniek'' je haar geknipt terwijl het juist droog is (of met heel weinig haarproducten in je haar). Vervolgens worden al je krullen plukje voor plukje geknipt, dit is voor kort haar met een sterke krul een goede krul knip techniek. 

Het doel van deze techniek in droog haar is om je haar meer vorm en een natuurlijke look te geven. Maar we weten allemaal dat elke krul anders is en anders valt. Met deze technieken wordt je haar dus droog en per krul geknipt, zodat het mooi valt als geheel. 

De Global Curl techniek is een verzamelnaam voor meerdere technieken en het kan voorkomen dat we enkele onderdelen uit de "Global Curl" ook toepassen in nat haar, dit gebeurt vaak indien je een heel ander kapsel of een heel stuk korter wenst te gaan. 

In onze salon voeren we eerst altijd een advies gesprek uit... wat zijn jouw verwachtingen en wat zijn je wensen? Aan de hand daarvan bepalen wij de juiste krullenkniptechniek voor jouw krullen, daarna wordt het bij de Global Curl droog geknipt, heerlijk gewassen en nogmaals nagekeken na het model föhnen, advies kaart met je haareigenschappen mee gegeven en eventueel jouw favo krullenproducten en je bent klaar om te stralen met je fantastische krullen! 

 

Zie hier al enkele krullenbollen die je voor gingen. 

Ons team staat klaar om jou te mogen ontvangen! 

Meer info kijk gerust eens op www.mandyhaarstyliste.nl en neem contact met ons op.