Actueel

Het Krullenboek - Alles voor krullend haar

Het Krullenboek is een handige tool om naast het advies en de krulbehandeling in jouw salon mee te verkopen aan jouw klanten. Klanten met krullend haar zijn actief bezig in deze tijden en vinden het leuk om thuis te oefenen met stylingsroutines. 

Het krullenboek staat boordevol tip en tricks voor krullend haar. Dit boek is een houvast voor aanwijzingen en inspiratie met beeldmateriaal. Naast onze krulbehandelingen (50%) -knippen/detoxtreatment- en producten (25%) die wij in in de salon adviseren, wat totaal zo'n 75% is van de weg naar de perfecte krul. Mits ze natuurlijk ons advies aannemen en thuis ook met onze geadviseerde producten aan de slag gaan, blijf er dus nog 25% over. Deze 25% maakt het krullend haar perfect/glansrijk/gebundeld, dit bereikt de klant met tips over hoe ze het beste hun eigen haar kunnen stylen/drogen. Dit soort tips kun je vinden in het krullenboek.

Hoe leuk is het om een soort starterspakket aan te bieden voor de klant. De benodigde producten en tools met Het krullenboek. Ben je geinteresseerd om ook deze boeken te gaan verkopen in jouw salon? Neem dan contact met ons op info@globalcurl.nl voor inkoopprijzen. De verkoopprijs van het boek is €17,95 incl. btw.

Het belangrijkste voor krullend haar is om met zo natuurlijk mogelijk producten in het hogere segment te werken. Eco (friendly) producten die het liefst CG zijn. Om de elasticiteit van jouw krullen te verbeteren, dit gaat zorgen voor meer veerkracht, glans en krulbundeling.


Veel lees en leerplezier!

Wil je helemaal bij blijven met onze technieken en tips/tricks join onze Global Curl community en volg ons op Social Media.