Actueel

TRAINER IN DE SPOTLIGHT

Hoi collega´s,

Graag wil ik mijzelf voorstellen aan jullie;

Mijn naam is Talitha Las van Bennekom-Dijkstra, ik ben woonzaam in Grootebroek.

Ruim 17 jaar zit ik nu in het mooiste vak wat bestaat, het kappersvak. In de afgelopen 17 jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende kapsalons en heb daar al mijn ervaringen mogen opdoen, van stagebegeleidster tot kleurenspecialist. In 2016 heb ik de stap gemaakt om te gaan werken op een MBO school om les te gaan geven voor de kappersopleiding.

Toch merkte ik al gauw dat mijn passie om iets voor mijzelf te gaan beginnen steeds meer begon te knagen. Sinds augustus 2021 ben ik mijn eigen kapsalon gaan starten en sinds kort ben in gevestigd in Grootebroek.

Zo enthousiast en leergierig als dat ik ben was mijn doel om te gaan ontwikkelen in een techniek en mensen te helpen/ begeleiden nog steeds aanwezig. Hier wilde ik wat mee doen, via via hoorde ik over ¨Global Curl¨. Ik wilde meer hierover weten, en ben mij gaan verdiepen in het concept. Zodoende kwam ik terecht bij Charlene van Global Curl. En zie nu een nieuwe trainster erbij voor Noord-Holland bij de Global Curl concept. Ik heb er heel veel zin in, en hoop jou binnenkort te mogen ontmoeten tijdens een Global Curl training. 

¨Life isn't perfect, but your hair can be¨

Talitha Las van Bennekom-Dijkstra

Trainster Global Curl, Noord-Holland

 

Kapsalon ''By Talitha''

Industrieweg 3F

1612 KT Grootebroek

06-55306664

www.by-talitha.nl

Intragram: kapsalonbytalitha