Actueel

Klanten komen voor een persoonlijk advies bij ons

Wat betekent ‘’Global Curl’' voor onze salon?

 

De Trainingen van Charlene van het Global Curl Concept inspireerde mij omdat ik met mijn salon tegen veel pijnpunten aanliep bij krullend haar.

 

In 2018 zijn we begonnen met een salontraining van Charlene Haga,

Charlene heeft haar krullend haar technieken ontwikkeld om zo mensen met krullend haar beter te kunnen begrijpen en helpen met hun zoektocht naar mooie krullen. 

Dit inspireerde mij omdat ook wij tegen vele pijnpunten aan liepen bij onze ‘’krulklanten’’.

 

Wat wij in onze salon vaak te horen kregen; Mijn krullen worden vaak te kort geknipt, de kapper begrijpt mij niet en mijn haar blijft nog altijd pluizen.

Door trainingen te volgen van Global Curl hebben wij ons kunnen verdiepen en specialiseren in de wereld van krullen.

Nu drie jaar later en een aantal trainingen verder, heeft het ons veel nieuwe  en bestaande enthousiaste/trouwe klanten gebracht. 

Klanten komen nu voor een advies op maat en niet alleen om even een puntje van het haar te knippen. Onze klanten komen bij ons voor onze kennis en ervaring. Hoe leuk is het om deze klanten die meerwaarde te kunnen geven en te helpen bij hun krulroutines op zoek naar de veerkrachtigste/pluisvrije krullen. Doordat wij goed op de hoogte blijven met alle nieuwe ontwikkelingen van krullend haar bij Global Curl begrijpen wij klanten en staan wij boven de ‘’lesstof’’ en ‘’krulmethodes’’ .en voelen onze klanten zich vertrouwd.

 

Global Curl is een toegevoegde waarde, omdat dit een totaal concept is. van verzorging - kniptechnieken - styling en ook voor de juiste thuisverzorging. Wist je dat wij als kapper 75% van de mooiste krullen kunnen behandelen en adviseren in de salon en 25% is de styling waar je thuis zelf mee aan de slag kan gaan. Global Curl helpt ook mee als wij vragen hebben door middel van een help desk per app.

We kijken naar de bundeling en veerkracht van de krul en passen hier ons concept op aan. In combinatie met de verzorging en styling geven wij onze klant weer vertrouwen in ons als kappers.

Het is erg belangrijk om je te blijven ontwikkelen in de nieuwe snufjes van krullend haar aangezien de krullenmarkt op moment heel snel gaat.

Dus als je op zoek bent naar een krul concept als specialisme voor jouw salon is Global Curl een goed, toegankelijk en persoonlijk krulconcept. Door een specialisme aan je salon toe te voegen bereik je de klant die bij je past. Deze klanten zijn waardevol voor je salon, geeft klantenbinding, veel voldoening en positieve energie. 

 

Petra Scholten

Trendline Haarmode

De Wijk