Titel

Het bedrijf

“Iedereen begrijpt dat steil haar en krullend haar totaal verschillend zijn, maar waarom wordt krullend haar dan op dezelfde manier beoordeeld, geknipt en gestyled als steil haar?” – Charlene Haga


Op basis van ervaringen uit eigen klantenkring en uit meerdere (krulknip-) cursussen, heeft Charlene Haga in 2016 het ‘Global Curl Concept’ ontwikkeld. Aanvankelijk was het concept bedoeld als een nieuwe behandeling de eigen salons. De reacties waren echter zo goed dat Global Curl is opgezet als trainingsbedrijf voor collega haarstylisten in de Benelux. Inmiddels zijn er al meer dan 200 salons in de Benelux die werken met het Global Curl Concept.


Global Curl biedt een totaalconcept op het gebied van beoordelen, adviseren, wassen, kleuren, knippen, drogen, stylen en verzorgen van (Europees) krullend haar. Hierin heeft Global Curl ook het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere aanbieders van krulkniptrainingen. Het Global Curl Concept is meer dan enkel een kniptechniek, het is een totaalconcept!


Het aanbod van Global Curl bestaat uit een viertal seminars, die 1 op 1, in groepsverband (vaste datums) en/of op aanvraag (op locatie) gegeven kunnen worden. Daarnaast maakt Global Curl deel uit van het educatieprogramma van L’Anza Healing Haircare en De Kappersfabriek.

banner