Actueel

Het verhaal achter Tessel haar prachtige krullen

Tessel en haar Global Curl Experience aan het woord.

 

Mijn krul ervaring, zucht… het probleem was dat mijn haar altijd te kort was. Iedere kapper waar ik kwam kreeg het voor elkaar om mijn haren nat te knippen, waardoor het vervolgens opgedroogd alle kanten op stond behalve de goede. Mijn haren pluizen enorm en ik had geen idee hoe ik dat onder controle kon krijgen, dus mijn ‘’oplossing’’: haren standaard in een staart/knot.

 

Per toeval kwam ik bij Global Curl terecht. Ik deed voor de zoveelste keer een poging met een kappersbezoek waar ik Ilse tegen kwam. Ilse stond enthousiast voor me, kende net de nieuwe methode en vroeg mij of zij deze krulknip techniek mocht uitproberen. Ik, met weinig vertrouwen, stemde in. Na ruim anderhalf uur bij haar in de stoel te hebben gezeten, steeds een beetje bijgeknipt te worden, op droog haar, was voor het éérst positief na een kappersbezoek! Eindelijk een kapster gevonden die mijn haar begreep en wat denk je? Ze stopte bij die salon! Ze ging (weer) werken bij de kapsalon waar ze de technieken had geleerd, HAIRFORCE 1. Ik dacht niet eens na en ging direct met haar mee naar deze kapsalon. Iemand die mijn krullend haar begrijpt, laat je niet zomaar gaan. Dit is inmiddels alweer ruim 3 jaar geleden en ik rij nog steeds opnieuw 40 minuten naar mijn kappersbezoek! :) 

 

Wat opvalt na het knippen volgens de ‘’Global Curl techniek’’ is dat de pluis veel minder is, er zit eindelijk model in mijn haren en er zit ook nog eens volume in!

 

Ook neem nu meer de tijd voor mijn ‘’haar-ritueel’’. Doordat ik het nu zelf ook gemakkelijker in model krijg -door alle tips van Ilse- is het ook leuker en makkelijker om mijn haren te doen. Mijn haren was ik tegenwoordige minder vaak, waardoor haar haar steviger en minder droog is. Ik was mijn haren altijd met de shampoo en conditioner van L’ANZA en vervolgens droog ik mijn haren met een microvezel handdoek. Daarna breng ik mijn producten aan en laat het iets opdrogen en als laatste föhn ik het dan in model. 

 

Wat ik van Ilse als kapster vindt? Ilse is mijn haar-heldin. Ze kent mijn haren en dat is erg fijn. Ik vertrouw haar volledig en voel me erg op mijn gemak als ik in de stoel zit. Daarnaast is het ook altijd erg gezellig om bij haar in de stoel te zitten, ook niet onbelangrijk! :) 

Bij Hairforce 1 is de sfeer in de salon heel fijn! Alle collega’s zijn vriendelijk en er is veel persoonlijke aandacht in deze prachtige salon.