Actueel

Het Krullenboek - alles over jouw krullen

Het Krullenboek is een handige tool om naast het advies van jouw Global Curl kapsalon (https://www.globalcurl.com/consument/salons) zelf jouw stylingsmethoden en haareigenschappen te leren kennen en verbeteren. Kortom alles voor mooiere/gezondere krullen.

Wil jij gaan beginnen met jouw krullen avontuur? Start dan goed met dit Krullenboek verkrijgbaar op in onze webshop voor €17,95. Het krullenboek staat boordevol tip en tricks voor jouw krullend. Dit boek is een houvast voor aanwijzingen en inspiratie.

Het is is het belangrijkste om met zo natuurlijk mogelijk producten in het hogere segment (Professionele kappersmerken) die het liefst CG zijn aan de slag te gaan om de elasticiteit van jouw krullen te verbeteren, dit gaat zorgen voor meer veerkracht, glans en krulbundeling.

Pagina's vol REFRESH mogelijkheden, STYLINGSTECHNIEKEN met uitleg en ondersteundende foto's volgens de CG Methode ( Curly Girl Method)

Wil je weten wat jouw haareigenschappen precies zijn en welke producten je daar het beste voor kunt gebruiken? Dan adviseren wij te allen tijde om dit bij jouw krulspecialist te laten adviseren om verzekert te zijn van een goede start en hulp onderweg naar jouw mooiste krullen. 


Veel lees en leerplezier!

 

 

Wil je helemaal bij blijven met onze technieken en tips/tricks join onze Global Curl community en volg ons op Social Media.