Het bedrijf

Iedereen begrijpt dat steil haar en krullend haar totaal verschillend zijn, maar waarom wordt krullend haar dan op dezelfde manier beoordeeld, geknipt en gestyled als steil haar?Charlene Haga

 

Op basis van ervaringen uit eigen klantenkring en uit meerdere (krulknip-) cursussen, heeft Charlene Haga (eigenaresse Hairforce 1) als antwoord op bovenstaande vraag het ‘Global Curl Concept’ ontwikkeld. Aanvankelijk was het concept bedoeld als een nieuwe behandeling in eigen salon. De reacties waren echter zo goed dat het idee ontstond om het concept als een training aan te gaan bieden aan collega hairstylisten in Nederland en België.

 

Sinds 2016 biedt Global Curl een totaalconcept op het gebied van beoordelen, knippen, stylen en verzorgen van (Europees) krullend haar. Hierin heeft Global Curl ook het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere aanbieders van krulkniptrainingen; het Global Curl Concept is meer dan enkel een kniptechniek!

 

Omdat styling en verzorging van krullend haar centraal staan in het Global Curl Concept, adviseert Global Curl het gebruik van de producten van L’ANZA Healing Haircare. Met de producten van L’ANZA kan een perfect resultaat gegarandeerd worden en is de “cirkel van beoordelen en knippen naar stylen en verzorgen rond”!

 

Het aanbod van Global Curl bestaat uit een viertal seminars, die zowel op vaste datums (in Gennep, NL) als op aanvraag (op locatie) gegeven kunnen worden. Daarnaast maakt Global Curl ook deel uit van het jaarlijkse educatieboek van L’ANZA (Apeldoorn, NL of Edegem, BE). Bij een aanvraag ontvang je van Global Curl altijd een bevestiging, dan wel een op maat gemaakte offerte (o.b.v. niveau, tijdsduur en grootte cursusgroep).